Често задавани въпроси

Как мога да пазарувам онлайн?

За да можете да пазарувате онлайн е необходимо да сте навършили пълнолетие и за предоставите адрес за доставка и плащане в рамките на страната. Артикулите не могат да бъдат резервирани, за това когато изберете своят продукт, не изчаквайте прекалено дълго време. 

Когато направите своят избор и добавите артикула в количката за пазаруване, кликнете върху нея, за да направите поръчката си. Сумата и наличноста ще бъдат визуализирани. Корекции за наличност могат да бъдат направени веднага. Когато сте готови с поръчката, може да преминете към плащането и направата на поръчката. След като поръчката е генерирана ще получите имейл с потвърждение на вашата електронна поща. 

Ако ви е необходима помощ при пазаруването онлайн, не се колебайте да се свържете с нас на телефон
+359 897 999 676, за нас ще бъде привилегия да ви помогнем.

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка на посочен от Вас адрес, зависи от стойността на вашата поръчка и от времето за което бихте желали да Ви я доставим.

  • При поръчки над 300лв. доставката е безплатна и вие не дължите нищо.
  • При стойност на поръчките под 300лв., цената за доставка е 8лв.

Непотърсени пратки

Ако куриерската фирма не успее да достави вашата пратка от първият опит, ще опита отново. При втори неуспешен опит, за кратко артикулите ще бъдат складирани в склад на куриерската фирма и след това автоматично ще бъде върната на Модно Ателие Зигрити.

Какво е времето за доставка?

Времето за доставка може да варира от 5(пет) или 7(седем) работни дни. По време на официални празници, с оглед голямата натовареност на куриерските фирми, има вероятност Вашата поръчка да не пристигне в посоченото от нас време.

Как мога да върна даден артикул?

Ако желаете да върнете закупен от нас продукт, следвайте следните стъпки:

  • Изтеглете Бланката за връщане и замяна на стока и попълнете с внимание.
  • Приложете попълнената бланка към артикулите, които желаете да върнете заедно с копие от разписката от куриерската фирма.
  • Изпратете вашата пратка на адрес:гр.София, ул. „Граф Игнатиев“ 6, ет.1

След прием на върнатата пратка и преглед на нейното състояние, наш служител ще се свърже с Вас.

Изчерпана наличност

Нашите продукти са дизайнерски и ограничени бройки. Възможно е да бъдат изчерпани, докато преминене през процеса на поръчване. За това Ви препоръчваме, при добавяне на артикули във вашата Количка за пазаруване, да не отлагате покупката прекалено дълго тяхното закупуване.

Затвори
Вход