Връщане и замяна

Условия за връщане и замяна.

Нашата политика за възстановяване и връщане продължава 30 дни. Ако са изминали 30 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Също така трябва да е в оригиналната опаковка.

Няколко вида стоки са освободени от връщане. Нетрайни стоки като храна, цветя, вестници или списания не могат да бъдат върнати. Ние също така не приемаме продукти, които са интимни или санитарни стоки, опасни материали или запалими течности или газове.

Допълнителни артикули, които не подлежат на връщане:

  • Подаръчни карти
  • Софтуерни продукти за изтегляне
  • Някои продукти за здраве и лична хигиена

Моля, не изпращайте покупката си обратно, ако:

Има определени ситуации, при които се предоставят само частично възстановявания:

  • Продукт с очевидни следи от употреба
  • Артикул, който не е в първоначалното си състояние, повреден или липсващи части, които не се дължат на наша грешка
  • Всеки артикул, който е върнат повече от 30 дни след доставката

Връщане на артикул

След като получим артикула, които желаете да върнете и  бъде проверен от наша страна, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Ние също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване на сумата.

Ако бъдете одобрени, възстановяването на сумата ще бъде обработено и сумата автоматично ще бъде приложена към вашата кредитна карта или оригинален начин на плащане в рамките на определен брой дни.

Закъснели или липсващи възтановявания на суми

Ако все още не сте получили възстановяване на вашата сума, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с компанията за кредитни карти, може да отнеме известно време, преди възстановяването на сумата да бъде официално публикувано.

След това се свържете с вашата банка. Често има известно време за обработка, преди да бъде публикувано възстановяването.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на zori@zigritti.com.

Артикули в разпродажба

Само артикули, които не са намалени могат да бъдат възстановени. Стоките на разпродажба не могат да бъдат върнати.

Замяна

Ние ще заменим вашият артикул само ако е дефектен или повреден. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на zori@zigritti.com и изпратете продукта на: гр.София ул. „Граф Игнатиев“ 6, ет.1

Доставка

За да върнете продукта си, трябва да изпратите продукта си на: гр.София ул. „Граф Игнатиев“ 6, ет.1.

Вие ще носите отговорност за плащането на вашите собствени транспортни разходи за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване на сумата, разходите за доставка ще бъдат приспаднати от възстановяването на сумата.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме, за да стигне вашият обменен продукт до вас, може да варира.

Ако връщате по-скъпи артикули, може да помислите да използвате проследима услуга за доставка или да закупите застраховка за доставка. Не гарантираме, че ще получим върнатия ви артикул.

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас на zori@zigritti.com за въпроси, свързани с възстановяване на суми и връщане на продукти.

Тук може да изтеглите: Бланка за връщане и замяна

Затвори
Вход