За нас

Модно ателие Zigritti предлага богата гама от дамски и мъжки облекла. При нас няма невъзможни неща, елате да сбъднем мечтите ви.

Модно ателие Зигрити

е създадено от моделиер-дизайнер Зорница Иванова, а дейността му е насочена към осигуряване на актуален стил, в съответствие с желания имидж на съвремения мъж и жена.

Развиваме нашият бранд от 14 февруари 2005 година и от тогава превръщаме мечтаните от Вас сватбени, вечерни и ежедневни тоалети в реалност. В своята история, ателието е обслужвало цяла плеяда от звездни клиенти, а екипът ни и до днес създава сценични тоалети и официални бутикови облекла за някои от най-популярните поп и поп-фолк звезди в България. При нас всяко Ваше желание може да се превърне в реалност, а топлата атмосфера, сърдечното отношение на екипа ни и високото качество на работа ще Ви доведат оново при нас! Нашите облекла отразяват личността, стила и характера на всеки наш клиент, а уменията ни са фокусирани върху това да надминем неговите очаквания!

Нашата Мисия

Нашата мисия е да променим модните стандарти, като се стремим с нашите дизайнерски облекла да подчертаем идентичността и стила на всеки наш клиент. Бихме искали нашатата мода да допълва и вдъхновява, като бъде част от вашето ежедневие, официална вечеря или специален повод.

Нашият Фокус

Нашият фокус е в детайлите и качествената изработка на модни и сценични облекла. В работата си следваме принципите и бихме желали да бъдете не само наши клиенти, а и наши приятели..

Моделиер-Дизайнер

„Модата е това, което ни се предлага четири пъти годишно от дизайнерите. Стилът е това, което избираме…“

ЗОРНИЦА ИВАНОВА
40,000+ Доволни Клиенти

40,000+ Доволни Клиенти

Нашите клиенти ни мотивират да продължаваме напред и постоянно да повишаваме качеството на услугите си.
12 Награди и Отличия

12 Награди и Отличия

Години наред, ние сме носители на престижни награди и отличия в категорията мода и дизайн.
16 Опит

16 Опит

Над 15 години упорита работа и отдаденост направиха модно ателие Зигрити, лидер в своята област.

Клиенти

Затвори
Вход